Daciaägare ger Andersson sitt stöd i STCC-finalen

Dacia Dealer Team kan räkna med starkt stöd på läktarplats i STCC-finalen på Mantorp Park 19-20 september. Där kommer nämligen Mattias Andersson att få support av över 400 inbjudna märkeskollegor.
– Vi uppskattar verkligen den stolthet som finns hos Daciaägarna som gärna vill komma och heja fram Mattias i årets sista race, säger Joakim Jöhncke, varumärkesansvarig för Dacia i Norden.

Dacia är just nu Sveriges snabbast växande bilmärke. Försäljningen av Dacia är en succé med en ökning på hela 211 procent jämfört med 2013. En bidragande orsak till Dacias enorma lyft är satsningen på STCC där varumärket synts tydligt.
I STCC-finalen på Mantorp Park kommer Dacias närvaro att bli ännu påtagligare.
– Vi skickade ut en inbjudan till finalen till 4.000 privata Daciaägare som bor cirka två och en halv timmes bilresa från Mantorp Park. Responsen var enorm. På mindre än tolv timmar hade 254 vuxna och 86 barn anmält sig till eventet, berättar Jöhncke och tillägger:
– Vi hade 200 biljetter och blev lite tagna på sängen över det stora intresset. Men vi släppte 100 biljetter till vilket innebär att 300 vuxna och 120 barn, totalt 420 personer, kommer till finalen.
Utan en biljettbegränsning hade den siffran troligtvis varit den dubbla. Så stort var intresset.
– Vi kommer titta på det här till nästa säsong så vi kan bjuda in ännu fler då.

Förutom fri entré får Dacias inbjudna gäster bland annat tillgång till Dacias bilutställning och Dacias hoppborg för barnen. Samtliga kommer dessutom att bjudas på korv med bröd hos Dacia Dealer Team i STCC-depån.
I dragsterdepån får Daciaägarna till och med en egen, avspärrad, parkering.
– Det ska bli kul att se alla Daciabilarna på en och samma plats, säger Jöhncke, som ser fram emot finalhelgen.
– Den största utmaning för oss blir hur vi ska hinna servera alla korv med bröd.