Tusen Dacia-anhängare till STCC-finalen för att heja fram Mattias Andersson

Förra året fick Mattias Andersson och Dacia Dealer Team stöd av mer än 400 Dacia-ägare i STCC-finalen på Mantorp Park.
När årets mästerskap ska avgöras på Ring Knutstorp i Skåne 25-26 september kommer märket återigen sätta en tydlig prägel på evenemanget. Med 1.000 Dacia-anhängare på läktarplats!

Idén att bjuda in Dacia-ägare till fjolårets STCC-final blev en succé. Intresset var större än väntat och många fler än de 420 som fick biljett ville gärna komma och heja fram märkets STCC-team.
I år får fler chansen. Totalt har 1.000 personer – 750 vuxna och 250 barn – tackat ja till den inbjudan som gick ut till Dacia-ägare i hela landet. De kommer till Ring Knutstorp i 250 Dacia-bilar!

– Det är otroligt vilket genomslag inbjudan har fått. Intresset har varit långt över våra förväntningar och tyvärr har vi fortfarande några hundra på väntelista vilket bevisar att vår satsning på STCC har varit helt rätt från allra första början, säger Joakim Jöhncke, varumärkesansvarig för Dacia i Norden och tillägger:
– Anledningen till det enorma gensvaret tror jag är att många av våra kunder har ett motorintresse och hellre lägger sina pengar på sin hobby. Genom att göra ett smart val och köpa en Dacia får de pengar över till den.

Av de inbjudna Dacia-ägarna kommer många att åka långt för att ta sig till Skåne. Några av gästerna kommer från Sundsvall, många från Mälardalen.

Väl på plats på Ring Knutstorp bjuds gästerna på parkering, entré, bilutställning av Dacia modeller, hoppborg, samt korv med bröd och saft hos Dacia Dealer Team. Mattias Andersson och hans medhjälpare kommer blanda 250 liter saft och koka över 2.000 korvar.
Daciasponsrade Cykloteket Racing Team är dessutom på plats för att snacka cykel och visa upp sina Dacia teambilar.

– Jag uppskattar verkligen att så många Dacia-ägare kommer till finalen för att ge mig och teamet sitt stöd. Det stora intresset inspirerar och jag hoppas verkligen kunna bjuda tillbaka i form av bra racing och två toppresultat, säger Mattias Andersson, som inför finalen ligger på femte plats med chans till avancemang.

Bild.
Foto: Racefoto